Badrumsinredning – en viktig detalj vid renovering

Inredningen är det som gör badrummet. Har man ett litet rum så kanske man får pyssla ihop varje tillgänglig millimeter för att få till det man önskar. Lyckligtvis finns det numer väldigt bra lösningar på duschar, handfat, tvättmaskiner med mera, med vilka man kan utnyttja ytan maximalt. Har man tvärtom ett stort badrum så blir valen och placeringarna av inredningen lite mer fri men kanske blir det svårare att välja istället.

När man väljer inredning så ska man tänka igenom vilken nivå på kvalitet som man vill ha. Här får man verkligen det man betalar för. Det som är för billigt för att vara sant är också just det. Väljer man billigt och låg kvalitet så får man vara beredd på att byta ut produkterna efter några år eller stå ut med att de är fuktskadade, läcker eller går sönder. Väljer man däremot mellanprisklassen med lite högre kvalitet och sköter om möblerna så kan de hålla och se bra ut länge. Väljer man premiumkvalitet så kan man vara ganska säker på att sakerna håller och fungerar länge.

Rådfråga gärna oss innan ni köper inredningen så ger vi bra tips om vilka detaljer som inte håller måttet och vilka som är en bra investering. För tänk på att du investerar inte bara i nuet utan också i din bostads framtida värde.