Vi utför badrumsrenovering i Falun med omnejd

Ska du renovera ditt badrum i Falun? Vi skräddarsyr varje badrumsrenovering och erbjuder alltid totalentreprenad, så att du som kund slipper kommunicera med flera bolag. Ta kontakt med oss här.

Badrumsrenovering som du vill ha det

Det ska vara enkelt och tryggt att renovera våtutrymmen. Våra hantverkare har gedigen kunskap och erfarenhet av att renovera badrum, så att du som kund kan känna dig trygg. Vi tar gärna hand om hela jobbet, från första konstruktionsundersökning till slutkontroll.

Vi täcker in och skyddar ditt badrum, river, bygger upp, sätter tätskiktet, monterar matta eller kakel, drar om VVS, sköter eldragningen, och målar och monterar interiört material. Arbetet sker enligt branschens alla regler och krav, och utifrån de personliga önskemål kunderna lämnat.


Varför ska du renovera ditt badrum?

Anledningar till att renovera sitt badrum är exempelvis att badrummet inte överensstämmer med ens smak/inredningsstil. Många som köper hus får med ett gammalt och slitet badrum, som helt enkelt måste renoveras. Ett tredje exempel är att badrummet är fuktskadat eller hotas av mögelbildning.

Vi på Hembad anpassar din badrumsrenovering för designönskemål och budget. Vanligen börjar vi med ett hembesök där vi tittar på ditt badrum och gör en kontroll. Därefter får du ett prisförslag.


Vi hjälper med badrumsinredning i Falun

Vi erbjuder en bred produktportfölj vad gäller badrumsinredning. Vi kan erbjuda ett flertal olika stilar och prisnivåer. I projektet ritar vi in rätt storlekar på inredning när vi ritar upp ditt nya badrum i 3D. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att rita upp.