badrumsrenovering i hedemora

Vi utför badrumsrenovering i Hedemora med omnejd

Behöver du renovera ditt badrum i Hedemora? Vi anpassar varje badrumsrenovering och föreslår alltid totalentreprenad, så att du som kund slipper kommunicera med flera aktörer.  Hör av dig till oss redan idag.

Badrumsrenovering i din smak

Det ska vara tryggt och enkelt att renovera våta utrymmen. De hantverkare som jobbar åt oss har dokumenterad erfarenhet av att renovera badrum. Du som kund kan känna dig trygg i att de levererar ett bra jobb. Vi sköter gärna hela jobbet, från första konstruktionsundersökning till den slutliga kontrollen.

Vi gör intäckning så att ditt badrum är skyddat, river det gamla, bygger upp det nya, sätter tätskiktet, monterar våtrumsmatta eller plattor, sköter rördragninge, eldragningen, målerier och montage av interiört material. Vårt arbete sker givetvis enligt branschens alla regler och krav, och utifrån de önskemål våra kunder lämnat.Därför ska du renovera ditt badrum

Här är några anledningar till att renovera sitt badrum. En vanlig anledning är att badrummet inte överensstämmer med ens egen smak eller stil. En annan anledning är renoveringsbehovet. Den som köper hus med ett gammalt och slitet badrum, har helt enkelt inget annat val. En tredje anledning är att badrummet är fuktskadat eller hotas av mögel.

Vi på Hembad anpassar din badrumsrenovering efter dig som kund. Anpassning görs efter önskemål kring design och budgetnivå. Vi brukar börja med ett hembesök där vi tittar på ditt badrum och mäter/kollar. Därefter får du ett prisförslag.


Vi hjälper med badrumsinredning i Hedemora

Vi har en bred produktportfölj vad gäller badrumsinredning. Detta innebär att vi kan erbjuda ett flertal olika stilar och prisnivåer. Vi ritar in rätt storlekar på inredning för ditt nya badrum i 3D-ritningen. Ta kontakt med oss om du vill ha hjälp med att rita upp.