FULLSTÄNDIG

Badrumsrenovering

Vi skräddarsyr varje badrumsrenovering och erbjuder alltid total entreprenad i hela Dalarna & Gästrikland.

Badrumsrenovering efter dina önskemål

Har ni funderat på att renovera badrummet, WC eller tvättstugan, men inte riktigt kommit till skott på grund av det verkar vara mycket jobb? Vi anser att det ska vara enkelt och tryggt att renovera våtutrymmen. Därför tar våra säljare, planerare och certifierade hantverkare hand om hela er renovering genom en totalentreprenad, så att ni kan lägga er värdefulla tid på annat. Vi gör hela jobbet från första konstruktionsundersökning till slutkontroll.

Vi täcker in, river, utför asbestanalyser, bygger upp, sätter tätskikt, monterar matta eller kakel, drar om VVS, drar el, målar och monterar interiört material. Allt görs enligt branschens alla regler och krav, tillsammans med era personliga önskemål.

Idag finns det många skäl till att man vill renovera sitt badrum. Man kan ha köpt en ny lägenhet eller ett nytt hus som inte har det badrummet man själv vill ha i design och färger, badrummet är gammalt och slitet, du har eller ser att badrummet är vattenskadat och utgör en stor risk för att mögel kan bildas och blir en hälsorisk. Så anledningarna till att man renoverar badrummet är många.

Och när du anlitar oss på Hembad så skräddarsyr vi din badrumsrenovering som passar er design och budget.
Oftast börjar det med ett hembesök där vi tittar på ditt badrum och gör en kontroll och uppmätning för att kunna ta fram ett pris som passar er på plats.