Driven, kvalitetsorienterad och sugen på att jobba åt dig själv?

Nu söker Hembad nya engagerade franchisetagare.

Vi söker dig som jobbar med badrum och våtrum. Antingen som anställd eller så driver du en mindre firma. Det viktigaste är att du har god erfarenhet av våtrum och att ta hand om dina kunder på bästa sätt.

Är du en driven person som helhjärtat vill fokusera på din verksamhet? Då har vi processer och plattformar som ger dig möjlighet att växa. Vi ger dig leads till nya potentiella kunder. När du har fått dessa så kopplar vi på vårt system Planbad.

Vi tycker nämligen det är roligare att göra skräddarsydda badrum än att hålla på med tråkiga pappers-exerciser. Därför har vi tagit fram Planbad som hjälper dig att fokusera på dina kunder och projekt. Systemet ger dig branschens bästa system för offert, projektledning och stor kontroll över dina projekt.

Vad gäller dig som franchiestagare förutsätter vi att du goda ledaregenskaper och en stor portion konceptuell förståelse så att du ser de affärsmässiga fördelarna med att verka i en kedja. Ensamvargar och superentreprenörer riskerar att inte trivas i ett färdigt system med struktur och tydliga ramar.

Du har även ekonomiska förutsättningar för att kunna satsa vid uppstarten och bygga en organisation för framtiden.

Låter allt detta bra? Då fyller du i formuläret nedan för att ansöka om att bli en franchisetagare med oss – så hör vi av oss så snart vi kan.

Skicka en förfrågan här!

Du kan fylla i formuläret här eller skicka E-post: info@hembad.se

Fyll i så detaljerat som möjligt för att ärendet skall kunna behandlas så bra och snabbt som möjligt


    Har du redan ett brev klart så kan du ladda upp det här:

    Läs GDPR-policyn här