OM OSS

Hembad Sverige AB

Vi på Hembad hjälper privatpersoner i Dalarna & Gästrikland med badrumsrenoveringar. Vi är ett professionellt företag med gedigen erfarenhet i branschen och jobbar endast med kvalitativa material.

Rötterna i Dalarna

Hembad är ett företag med rötter i Dalarna som anser att alla ska ha rätt till trygga och smidiga våtrums- och badrumsrenoveringar. Vi tror på att skräddarsy din badrumrenovering som är anpassad till din budget. Vi har även färdiga möbelpaket som anpassas efter pris allt för att möta en kunds behov.  Våra säljare/rådgivare och projektteam planerar hela renoveringen från start till mål, med totalentreprenad.

Totalentreprenad från Hembad

Vi erbjuder hela jobbet: rivning, uppbyggnad, installation av tätskikt, montering av matta eller kakel, el, VVS, asbesttest, måleri etc. På så vis skapar vi badrum som är lika vackra på insidan som de är på utsidan.

Vart jobbar vi?

Vi bedriver våra badrumsrenoveringar i orterna; Borlänge, Falun, Gagnef, Mora, Orsa, Sälen, Gustafs, Säter, Hedemora, Avesta, Leksand, Rättvik, Ludvika, Smedjebacken, Fagersta, Hofors, Sandviken och Gävle. Vi har renoverat över 700 badrum bara i Dalarna.