PROCESS

Badrumsrenovering – Så går det till

Har ni funderat på att renovera din wc, badrummet eller tvättstugan, men inte riktigt kommit till skott på grund av det verkar vara mycket jobb?

Har ni funderat på att renovera din wc, badrummet eller tvättstugan, men inte riktigt kommit till skott på grund av det verkar vara mycket jobb?

Vi anser att det ska vara enkelt och tryggt att renovera våtutrymmen. Därför tar våra badrumsspecialister, planerare och certifierade hantverkare hand om hela er renovering genom en totalentreprenad, så att ni kan lägga er värdefulla tid på annat. Vi gör hela jobbet från första konstruktionsundersökning till slutkontroll.

Vi täcker in, river, utför ev. asbestanalyser, bygger upp, sätter tätskikt, monterar matta eller kakel, drar om VVS, drar el, målar och monterar interiört material. Allt görs enligt branschens alla regler och krav, tillsammans med era personliga önskemål.

Budget
Vi gör det bästa möjliga utifrån er budget, stor eller liten.
På så vis kan ni vara säkra på att det aldrig blir för dyrt.
Vi pratar om BAS – MELLAN – TOTAL i våra skräddarsydda lösningar, detta beroende på er budget.

Att renovera badrum ska kännas enkelt
Vi tror att ni värdesätter vår hjälp, och vi tror att du uppskattar att slippa kontakta olika hantverkare, hämta produkter, hämta byggmaterial, sköta kommunikation med alla olika hantverkar kategorier m.m.
Därför hjälper vi dig med din badrumsrenovering, allt från första kundmötet med uppmätning av badrum till färdig installation allt detta för att du ska slippa allt besvär som kan följa med att sköta och hantera din renovering själv när man inte har kunskap eller tid.

Trygghet – kvalité och service i din badrumsrenovering
Vi strävar efter att att våra kunder skall var nöjda det är viktigt för oss.

Process

Hembesök
Vi går igenom dina önskemål på ett hembesök och detta är helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Vi tar tillsammans fram förslag på lösning som anpassas efter budget och du får ett fastpris att ta ställning till.

Skisser 3D
När man ritar upp det nya badrummet i 3D så får du en ganska klar bild på hur ditt nya badrum kommer att se ut.

Planering
När order är lagd planerar vi entreprenörer och leverans och håller er informerade om start för din renovering.

Entreprenad
Renoveringen börjar med ett startmöte med entreprenörer på plats och vi jobbar på enligt uppgjord plan.  

Genomgång och garantier
När entreprenaden är färdig kommer vi tillbaka och går igenom för att se att det blev som vi planerat tillsammans och gör en kontroll.

BOKA HEMBESÖK

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert

En badrumsrenovering är en stor investering och för att få ett så bra slutresultat som möjligt krävs planering och genomgång. Våra Badrumssäljare hjälper dig att ta fram lösning efter din budget.

Kontakta oss 0200 - 584 000