Vilka renoveringar gör vi på Hembad

Hembad utför alla slags våtrumsrenoveringar så som badrum, duschrum, WC, tvättstuga, apparatrum och bastu.

Vi utför alla slags renoveringar allt från det minsta rummet där man knappt får plats till det stora spa:et där allt får plats. Hembad utför allt från första intäckningen innan rivningen till sista skruven vid slutmontaget.

Inget badrum eller önskemål är det andra likt så där har vi tagit fram en metod för att enkelt kunna anpassa det önskemål man har efter de förutsättningar som finns.

Vid en våtrumsrenovering så behövs många olika hantverkskategorier bl.a.

  • Snickare som river det gamla badrummet, förstärker upp för det nya och sedan listar och gör nytt och fint.
  • Rörmokaren som kopplar bort allt det gamla, drar fram nya rör och kopplar in de nya möblerna.
  • Elektriker som kopplar bort all gammal el, drar fram ny och kopplar in.
  • Certifierade mattläggare som spacklar fall på golv och monterar våtrumsmatta på väggar och golv.
  • Certifierade plattsättare som spacklar fall på golv, monterar tätskikt och sätter plattor på golv och vägg.
  • Certifierade målare som målar tak, väggar, dörrar och fönster.
  • Murare som putsar väggar, lagar hål samt murar upp nya väggar om det behövs.
  • Sanerare som tar bort all asbest på ett säkert och hållbart sätt.

Hembads badrumsspecialister ser till att sy ihop alla dessa hantverkare så att alla vet vad de ska göra och när.

Vart jobbar vi?

Vi bedriver våra badrumsrenoveringar i orterna; Borlänge, Falun, Gagnef, Gustafs, Säter, Hedemora, Avesta, Leksand, Ludvika och Smedjebacken.

Badrum

Badrumsrenovering efter dina önskemål
Har ni funderat på att renovera badrummet men inte riktigt kommit till skott på grund av det verkar vara mycket jobb? Vi anser att det ska vara enkelt och tryggt att renovera badrummet. Därför tar våra badrumsspeciallister och certifierade hantverkare hand om hela er renovering genom en totalentreprenad, så att ni kan lägga er värdefulla tid på annat.

Vi gör hela jobbet från första konstruktionsundersökning till slutkontroll.
Hembad utför alla slags ytskikt i badrum så som kakel/klinkers, matta, målad väv och målad puts. Dom olika ytskikten kan även kombineras.

Idag finns det många skäl till att man vill renovera sitt badrum. Man kan ha köpt en ny lägenhet eller ett nytt hus som inte har det badrummet man själv vill ha i design och färger, badrummet är gammalt och slitet, du har upptäckt att badrummet är vattenskadat och utgör en stor risk för att mögel kan bildas och blir en hälsorisk. Så anledningarna till att man renoverar badrummet är många.

Och när du anlitar oss på Hembad så skräddarsyr vi din badrumsrenovering som passar er design och budget.
Oftast börjar det med ett hembesök där vi tittar på ditt badrum och gör en kontroll och uppmätning för att kunna ta fram ett pris som passar er på plats.

Bastu

Hembad renoverar den befintliga bastun men bygger även nya antingen med färdiga moduler eller med lösvirke. Om man vill så kan vi även kakla bastu samt sätta upp glasväggar. Det finns väldigt många olika konstellationer att välja mellan när det gäller en bastu.

Det finns inget krav på att ha golvbrunn i en bastu men det är att föredra.

Toalett

Hembad utför alla slags ytskikt i WC så som kakel/klinkers, matta, panel, tapetsering, målad gips, målad väv och målad puts. Dom olika ytskikten kan även kombineras.

Det viktigaste att tänka på när man renoverar en WC är att golvet samt 5cm upp på vägg måste vara vattensäkrat med tätskikt.

Tvättstuga

Hembad renoverar tvättstugor och kan erbjuda diverse olika ytskikt så som kakel/klinkers, matta, panel, tapetsering, målad gips, målad väv och målad puts. Dom olika ytskikten kan även kombineras.

Tvättstugan är ett våtrum där det finns krav att man måste ha tätskikt på golvet med uppvik 5cm på vägg men väggarna har inget krav så länge det inte finns dusch eller badkar i rummet. Det finns några tillverkare som har specialiserat sortiment för att bygga förvaring i tvättstugor men det funkar minst lika bra att använda sig av köksförvaring och köksbänkar när man bygger tvättstugor.

Detta gör att man kan utforma tvättstugan på otroligt många olika sätt. Men det kan även räcka med en gammal hederlig tvättbänk i kombination med tvättmaskinen.

Vi på Hembad Sverige AB bedriver

Försäljning och projektering av skräddarsydda badrumsrenoveringar.

Våra badrumsspecialister hjälper dig att planera hela renoveringen från start till mål, koordinerar alla hantverkare och projektleder hela renoveringen. Du behöver inte göra någonting förutom materialval.​